Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.3/10 (7 beoordelingen)

Meetdiensten voor vastgoedbeheerders

vastgoedbeheer 123meetdirect

Heeft u als vastgoedbeheerder een of meerdere locaties met een grootverbruikaansluiting gas of elektra? Dan heeft u daar ook een meetdienst bij nodig. Wanneer u de locatie overdraagt aan een 3e partij wilt u natuurlijk ook het meetdienstcontract overdragen of beƫindigen, dat snappen wij bij 123meetdirect goed. Daarom hebben wij speciaal voor vastgoedbeheerders een flexibel contract.

123meetdirect is erkend meetbedrijf en verzorgt voor diverse vastgoedbeheerders de meetdienst. Steeds meer vastgoedbeheerders kiezen voor een meetdienst van 123meetdirect voor hun locatie. Waarom? Omdat 123meetdirect snel levert en we doen wat we beloven. Lees meer over 123meetdirect

U kunt online eenvoudig de tarieven voor uw locatie bekijken. Komt u er niet uit of zijn er specifieke vragen of wilt u voor uw locatie de meetdienst met flexibele voorwaarden afsluiten? Dan staan we voor u klaar en regelen we direct wat er nodig is.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn het online meetbedrijf van Nederland. Van ons kunt u snel antwoord op uw vragen verwachten.

Een meetdienst in drie stappen

123meetdirect maakt het eenvoudig voor u. Meld u hier aan voor onze meetdiensten en regel het direct online. Met de meetdiensten van 123meetdirect bent u verzekerd van een snelle dienstverlening en een betrouwbare en erkende energiemeting.

Aanmelden
1. Aanmelden

Geef de locatie aan waarvoor u een meetdienst wilt, bekijk het aanbod en geef online akkoord.

2. Plannen

Wij stemmen met u de datum af voor het plaatsen van de meter(s).

3. Meten en inzicht

Wij verzorgen voor u de dagelijkse meetdienst en u heeft online inzicht in uw energieverbruik.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid