Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.4/10 (8 beoordelingen)

Over ons

123meetdirect is het online meetbedrijf voor zakelijk Nederland. Snel, eenvoudig en online. Wij zijn door Tennet officieel erkend meetbedrijf.

Erkenning in staatscourant: Officiƫle erkenning als Meetbedrijf door Tennet

Onze focus is om de meetdienst voor u snel eenvoudig te maken. In drie eenvoudige stappen kunt u zich bij ons aanmelden. Wij plaatsen voor u de meters, zonder dat de stroom er voor u af moet. Wij regelen alle verplichtingen rondom het versturen van meetgegevens en het periodiek controleren en certificeren van de meters. En u? U heeft snel een eenvoudig online inzicht in uw energie. 123 en direct geregeld.

Wat klanten van ons vinden? Klanten waarderen onze dienstverlening met meer dan een 9! Weten wat klanten over ons zeggen? Klik hier

Wij werken voor u achter de schermen met een snel en deskundig team van mensen die verstand hebben van energie en weten wat er nodig is voor een betrouwbare energiemeting. We zetten de beste technieken in en zorgen dat zoveel mogelijke processen online geregeld zijn. Zo kunnen wij altijd snel handelen. Wilt u zaken met ons doen? Bekijk dan nu direct ons aanbod voor uw locatie(s). Heeft uw nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn het online meetbedrijf van Nederland. Van ons kunt u snel antwoord op uw vragen verwachten.

Een meetdienst in drie stappen

123meetdirect maakt het eenvoudig voor u. Meld u hier aan voor onze meetdiensten en regel het direct online. Met de meetdiensten van 123meetdirect bent u verzekerd van een snelle dienstverlening en een betrouwbare en erkende energiemeting.

Aanmelden
1. Aanmelden

Geef de locatie aan waarvoor u een meetdienst wilt, bekijk het aanbod en geef online akkoord.

2. Plannen

Wij stemmen met u de datum af voor het plaatsen van de meter(s).

3. Meten en inzicht

Wij verzorgen voor u de dagelijkse meetdienst en u heeft online inzicht in uw energieverbruik.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid