Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.3/10 (7 beoordelingen)

Veelgestelde vragen

Een terugleververgoeding krijgt u van uw energieleverancier voor de energie die u teruglevert aan het net. Vraag uw energieleverancier naar de tarieven. Bij teruglevering aan het net is een juiste energiemeting van groot belang. 123meetdirect levert betrouwbare energiemetingen. Wekt u duurzame energie op en ontvangt u daarvoor subsidie van de overheid of wilt u daar meer over weten. Bekijk dan onze informatiepagina over dit onderwerp.

De prijs voor een meetdienst hangt af van het type aansluiting dat u heeft. Daarnaast is het ook van belang welke transportcapaciteit u op de aansluiting heeft aangevraagd. Om te zien wat een meetdienst kost op uw locatie kunt u eenvoudig onze online tool invullen. Vul uw adres en bedrijfsgegevens in, en u ziet direct op uw scherm wat een meetdienst op uw locatie kost. Tevreden? Dan kunt u na het zien van de tarieven ook direct eenvoudig een contract afsluiten.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Alle grootverbruik elektriciteitsmetingen
  • Brutoproductiemetingen voor opwek van duurzame energie
  • Grootverbruik gasmetingen

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dat zijn aansluitingen met een grotere capaciteit dan voor een standaard woning. In Nederland zijn dit grootverbruik aansluitingen:

Elektriciteitsaansluiting met een aansluitwaarde groter dan 3 x 80 Ampère

Gasaansluiting met een capaciteit groter dan 40 M3/uur een G40 of groter

Een meting op uw energieaansluiting. Elke energieaansluiting in nederland heeft verplicht een meter nodig. Naast een meter is ook wettelijk vastgesteld hoe de meetgegevens verwerkt moeten worden. Dat alle bij elkaar is een meetdienst.

Heeft u een grootverbruik aansluiting? Dan kunt u zelf kiezen welk bedrijf voor u de meetdienst uitvoert. Dat moet een erkend meetbedrijf zijn. 123meetdirect is een officieel erkend meetbedrijf waar gebruiksgemak, snelheid en online alles kunnen regelen centraal staat. Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Check dan nu direct online wat onze tarieven zijn voor uw locatie en sluit u aan.

Op onze contactpagina staan diverse opties voor (online) contact.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid