Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.4/10 (8 beoordelingen)

Tussenmeter

Heeft u een bedrijfsverzamelgebouw, of verhuurt u delen van uw panden aan andere bedrijven? Of bent u huurder? Dan kan het verrekenen van de elektriciteitskosten soms een heel gedoe zijn. Dat hoeft niet meer. Met  een tussenmeter van 123meetdirect kunt u eenvoudig per deel het energieverbruik meten. Bijvoorbeeld per verdieping, per hal, of per verhuurde eenheid. U hoeft zelfs niet handmatig de meter op te nemen, want u heeft als huurder en/of verhuurder online inzicht in het energieverbruik. Het verrekenen van de energiekosten is vanaf het moment dat u een tussenmeter heeft eenvoudig te doen en altijd gebaseerd op werkelijk verbruik. Dat is zowel voor de verhuurder als voor de huurder transparant. Tussenbemetering van 123meetdirect is eenvoudig geregeld zonder gedoe.


Hoe werkt het?

Laat ons weten dat u graag gebruik wilt maken van tussenbemetering, of u nu huurder bent of verhuurder. Wij nemen met u door wat uw wensen zijn. Wij zorgen dat er een monteur bij u langskomt om de tussenmeter te plaatsen zodat het juiste deel van het pand bemeten wordt. U ontvangt van ons een inloggegevens zodat u online het energieverbruik kunt inzien. Zo eenvoudig is het. En bij 123meetdirect is dit snel en direct geregeld. Wij maken energiemetingen makkelijk en doen dat voor tal van andere ondernemers. Wij doen regelen dat graag ook voor u. Neem direct contact met ons op voor uw tussenmeter.


Wat doet een tussenmeter?

Een tussenmeter meet het energieverbruik van een specifiek deel van een gebouw of als u een terrein heeft met meerdere gebouwen, meet de tussenmeter het verbruik van dat specifieke gebouw. De meter verstuurt de energiegegevens via een beveiligde verbinding draadloos naar onze servers. Wij zorgen voor een juiste presentatie van de energiegegevens in een online omgeving. Met een inlog kunt u uw energieverbruik online inzien en gebruiken voor de energieverrekening. Wel zo handig voor een bedrijfsverzamelgebouw of als u delen van uw pand verhuurt.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn het online meetbedrijf van Nederland. Van ons kunt u snel antwoord op uw vragen verwachten.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid