Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.3/10 (7 beoordelingen)

Overstapservice

Wilt u gebruik maken van de diensten van 123meetdirect, dat kan altijd, zelfs als er nu al meters van een ander meetbedrijf aanwezig zijn. Als u overstapt naar 123meetdirect regelen wij voor u het opzeggen van uw huidige meetdienst. Heeft u nog een resterende contractduur bij uw huidige meetbedrijf, dat is geen enkele probleem. Wij zoeken alles voor u uit en informeren u over de mogelijkheden en voorkomen onnodige dubbele kosten.

Zodra de overstap gedaan kan worden zorgen wij dat alles goed wordt geregeld. Wij installeren de meter en zorgen voor een soepele overdracht, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Tijdens de installatie van de meters zult u geen hinder van de werkzaamheden ondervinden, want de stroom hoeft er niet af. U kunt ongestoord verder werken. Na installatie ontvangt u tevens van ons online toegang tot uw meetgegevens.

Meetdiensten vergelijken

Wilt u meetdiensten vergelijken? Dat snappen wij heel goed. Bij 123meetdirect kunt u eenvoudig online de tarieven bekijken en de offerte inzien. 123meetdirect is het online meetbedrijf van Nederland. Wij vinden dat klanten niets extra’s moeten betalen voor het inzien van hun eigen meetgevens. Daarom is online inzicht onderdeel van de dienst en betaald u daarvoor niets extra’s. Vul uw gegevens in en u heeft direct zicht op wat wij u kunnen bieden.

Wat zijn de voordelen van 123meetdirect?

123meetdirect is het online meetbedrijf voor zakelijk Nederland. Onze service is erop gericht dat u alles online kunt regelen en inzien.

  • Snel: Binnen enkele dagen geregeld
  • Eenvoudig: Online offerte inzien direct aanmelden
  • Geen gedoe: Praktisch en snel
  • Eenvoudig: Heldere communicatie, handig online portal
  • Officieel erkend meetbedrijf: Door Tennet gecertificeerd meetbedrijf

Direct aanvragen

Wilt u snel beschikken over uw energiemeting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Vraag hier uw meting aan en wij regelen het voor u.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid