Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.4/10 (8 beoordelingen)

Brutoproductiemeter

Wekt u energie op en ontvangt u hiervoor een (SDE+/SDE++) subsidie? Dan heeft u naast een hoofdmeter een brutoproductiemeter nodig, die meet hoeveel stroom u opwekt. Wij zorgen ervoor dat de meetgegevens doorgestuurd worden naar de netbeheerder en naar CertiQ. Op basis van deze meetgegevens betaalt de overheid de subsidie aan u uit. Belangrijk dus dat u tijdig een brutoproductiemeter laat installeren. 123Meetdirect heeft meters op voorraad en kan snel en vakkundig een brutoproductiemeter voor u installeren en dataverwerking verzorgen.

Voor elke opwek locatie is er een geschikte meting. Het maakt niet uit of het gaat over zonnepark, een dak vol zonnepanelen, een enkele windturbine of een heel windpark. Wij hebben altijd een juiste oplossing.

Subsidies worden meestal voor 15 jaar verstrekt. Bij ons heeft u de keuze of u de meter voor deze periode wilt kopen of huren. In beide gevallen heeft u naast de meter ook een abonnement voor het verwerken en versturen van de meetgegevens nodig. Benieuwd ons aanbod? Start nu direct de aanvraag en zie de tarieven voor uw situatie. Overtuig uzelf en regel het online bij 123meetdirect.

Soorten brutoproductiemeters

Er zijn twee typen brutoproductiemeters (BPM). Uw installateur kan u vertellen welk type meter u nodig heeft of neem contact met ons op dan helpen wij u graag verder.

De directe brutoproductiemeter:

Voor een Piekvermogen tot 55,2 kW. Voorbeeld: Eén direct brutoproductiemeter kan ongeveer 130 zonnepanelen meten. Heeft een grotere installatie dan kunt u kiezen voor een indirecte BPM.

De indirecte brutoproductiemeter:

Een indirecte BPM is geschikt voor installaties vanaf 55,2 kW tot 10.000 kW. Afhankelijk van het vermogen plaatsen wij voor u de juiste meting.

Weet u precies wat u nodig heeft dan kunt u hier een aanvraag doen. Wilt u advies neem dan contact met ons op.

Inzicht in verbruik en teruglevering

Een brutoproductiemeter legt nauwkeurig vast hoeveel energie uw duurzame opwek produceert. Aan u de keuze of u deze energie zelf gebruikt of teruglevert aan het net. De hoofdmeting legt vast hoeveel energie u aan het net teruggeeft of hoeveel energie u van het energienet afneemt. Samen geven deze meting u inzicht in uw energiestromen. Wij zorgen ervoor dat u online deze energiestromen kunt inzien en kunt monitoren. Op de achtergrond zorgen wij ervoor dat uw energiegegevens bij uw leverancier en bij de subsidieverstrekker komen, zodat uw zich geen zorgen hoeft te maken over de terugleververgoeding of de subsidie.

Direct aanvragen

Wilt u snel beschikken over uw energiemeting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Vraag hier uw meting aan en wij regelen het voor u.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid