Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.4/10 (8 beoordelingen)

Meetdienst Elektra

Met de meetdienst elektriciteit van 123meetdirect heeft u alles voor de meting van uw energieverbruik in één keer geregeld. Eenvoudig en zonder gedoe.

Wij zorgen voor de installatie van de elektriciteitsmeters, de verwerking van de meetgegevens, het beheer en het onderhoud. Dit doen wij conform de wettelijke bepalingen zoals beschreven in de Meetcode. Wij nemen de rol van meetverantwoordelijke elektriciteit op ons. U heeft daar verder geen omkijken naar, wij weten als meetbedrijf grootzakelijk precies wat we moeten doen en nemen deze wettelijke verplichting volledig voor u uit handen.

Kopen of huren?

U heeft zelf de keuze of u de meter wilt huren over kopen. Kiest u voor koop dan zijn de totale kosten voor u een stuk lager. Aan u de keuze. Wilt u het verschil in prijs zien? Ga dan naar de aanvraag module en zie wat de meetdienst voor u gaat kosten.

Online inzicht hoort erbij

Wij vinden dat bij meten ook hoort dat u zelf online uw energieverbruik kunt inzien. Vaak worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht, bij ons niet! Als meetbedrijf grootverbruik houden we het graag helder en eenvoudig.

Direct aanvragen

Wilt u snel beschikken over uw energiemeting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Vraag hier uw meting aan en wij regelen het voor u.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid