Kiyoh logo - 123meetdirect reviews 9.4/10 (8 beoordelingen)

Meetdiensten voor bouwaansluitingen

bouwaansluiting nodig? 123meetdirect

Heeft u voor een bouwlocatie een grootverbruik bouwaansluiting? Dan heeft u daar ook een meetdienst bij nodig. Wanneer u het project oplevert of overdraagt aan een 3e partij wilt u natuurlijk ook het meetdienstcontract overdragen of beƫindigen, dat snappen wij bij 123meetdirect goed. Daarom hebben wij speciaal voor bouwbedrijven een tijdelijk contract.

123meetdirect is erkend meetbedrijf en verzorgt voor tal van zakelijk partijen in Nederland de meetdiensten. Steeds meer bouwbedrijven kiezen voor een meetdienstcontract van 123meetdirect voor hun bouwaansluiting. Waarom? Omdat 123meetdirect snel levert en we doen wat we beloven! Dat werkt wel zo prettig. U kunt u helemaal concentreren op het realiseren van het bouwproject terwijl wij op de achtergrond de meetdienst voor u regelen. Wilt u weten wie wij zijn en wat 123meetdirect doet? Lees hier meer over 123meetdirect

Wilt u weten welk tarief u betaalt voor de meetdienst op uw bouwlocatie? U kunt online en geheel vrijblijvend het tarief op uw locatie bekijken. Komt u er niet uit of zijn er specifieke vragen? Dan staan we voor u klaar en regelen we direct wat er nodig is.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn het online meetbedrijf van Nederland. Van ons kunt u snel antwoord op uw vragen verwachten.

Een meetdienst in drie stappen

123meetdirect maakt het eenvoudig voor u. Meld u hier aan voor onze meetdiensten en regel het direct online. Met de meetdiensten van 123meetdirect bent u verzekerd van een snelle dienstverlening en een betrouwbare en erkende energiemeting.

Aanmelden
1. Aanmelden

Geef de locatie aan waarvoor u een meetdienst wilt, bekijk het aanbod en geef online akkoord.

2. Plannen

Wij stemmen met u de datum af voor het plaatsen van de meter(s).

3. Meten en inzicht

Wij verzorgen voor u de dagelijkse meetdienst en u heeft online inzicht in uw energieverbruik.

Logo 123meetdirect
Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Erkend meetbedrijf
© 2024 - 123meetdirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid